Rreth agjensionit tonë

Agjensioni ynë i patundshmërisë ofron ndërmjetësime në shitblerje, qiradhënje të banesave, shtëpive, lokaleve afariste , tokave etj.

Jemi zgjedhur si agjensioni me i suksesshem ne Kosove per heren e katert ne vitin e kaluar. Kjo ju tregon per besueshmerine, cilesine dhe rehatine te cilen nuk do te mund ta keni me asnje agjension tjeter te patundshmerise. Nese po kerkoni shtepi, banese, zyre apo lokal me qera apo per shitje? Atehere drejtohuni ne zyret e agjensionit tone. Ne do te ju ndihmojme te beni zgjedhjen tuaj me te mire te mundshme.