"Besimi detyrimi yne"
Mirësevini në Agjensionin UNION
Të gjitha pronat
150 000
Qera
Dhoma gjumi:
2
Banjo:
3
Garazha:
1
Dardania
100 000
Shitje
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
2
Garazha:
1
Fushë Kosovë
110 000
Qera
Dhoma gjumi:
2
Banjo:
3
Garazha:
1
Mati 1
100 000
Qera
Dhoma gjumi:
1
Banjo:
2
Garazha:
1
Kodra e Diellit
250 000
Shitje
Dhoma gjumi:
2
Banjo:
3
Garazha:
2
Taukbashqe
120 000
Shitje
Dhoma gjumi:
2
Banjo:
2
Garazha:
1
Ulpiana
Shërbimet që i ofrojmë ne
Shërbime për Patundshmeri

Agjensioni jonë i patundshmerisë ofron shërbime nga më të ndryshmet. Ofrojmë: banesa, lokale, toka e shtëpi.

Favourite Properties

Agjensioni i patundshmerise me me se shumti banesa, shtepi, zyre e lokale ne te gjithe vendin tone por edhe me gjere.

Pay with credit card

Agjensioni i patundshmerise me me se shumti banesa, shtepi, zyre e lokale ne te gjithe vendin tone por edhe me gjere.

Rreth agjensionit tonë

Agjensioni ynë i patundshmërisë ofron ndërmjetësime në shitblerje, qiradhënje të banesave, shtëpive, lokaleve afariste , tokave etj.

Jemi zgjedhur si agjensioni me i suksesshem ne Kosove per heren e katert ne vitin e kaluar. Kjo ju tregon per besueshmerine, cilesine dhe rehatine te cilen nuk do te mund ta keni me asnje agjension tjeter te patundshmerise. Nese po kerkoni shtepi, banese, zyre apo lokal me qera apo per shitje? Atehere drejtohuni ne zyret e agjensionit tone. Ne do te ju ndihmojme te beni zgjedhjen tuaj me te mire te mundshme.

Moto jonë

Jemi zgjedhur si agjensioni me i suksesshem ne Kosove per heren e katert ne vitin e kaluar. Kjo ju tregon per besueshmerine, cilesine dhe rehatine te cilen nuk do te mund ta keni me asnje agjension tjeter te patundshmerise. Nese po kerkoni shtepi, banese, zyre apo lokal me qera apo per shitje? Atehere drejtohuni ne zyret e agjensionit tone. Ne do te ju ndihmojme te beni zgjedhjen tuaj me te mire te mundshme.

A dëshironi të gjeni shtëpi, banesë apo zyre ?
Nese jeni i interesuar te shisni apo lëshoni me qera pronen tuaj ose te gjeni nje prone e cila te nevojitet na lajmro neve.
TELEFONO TANI
+383 44 000 000